Prie antrosios „Tas“ dalies prisidėjo paskutinysis „Nevykėlių klubo“ aktorius

Prie antrosios „Tas“ dalies prisidėjo paskutinysis „Nevykėlių klubo“ aktorius

Praėjusiais metais pasirodęs filmo „Tas“ (angl. „It“) perdirbinys sulaukė pasaulinės sėkmės. Klasikinė siaubo istorija pagal Steveno Kingo romaną „Tas“ pastatyta iš naujo ir sužavėjo ne vien siaubo filmų gerbėjus. Gausybė fanų visame pasaulyje laukia istorijos tęsinio. Džiugi žina ta, jog prie kūrybinės grupės prisidėjo dar vienas aktorius.

Pagrindiniai pirmojo filmo personažai – vaikai, dar vadinami „Nevykėlių klubu“. Pirmojo filmo pabaigoje jie įveikė savo baimes ir nugalėjo paties blogio įsikūnijimą klouno pavidale. Antrosios filmo dalies veiksmas vyks jau po 27-erių metų ir pirmojo filmo vaikai jau bus suaugę. Nesunku atspėti, jog vėl pasirodys Tas ir ims terorizuoti miestelio gyventojus. Jau žinome aktorius, kurie vaidins suaugusius pirmojo filmo herojus ir į sąrašą ką tik įrašytas paskutinysis vardas. Maiką Hanloną vaidins aktorius bei buvęs profesionalus amerikietiško futbolo žaidėjas Isaiah Mustafa.

Aktorius sukūrė  keletą nedidelių vaidmenų mažiau žinomose komedijose bei TV serialuose „Bjaurioji Betė“ (angl. „Ugly Betty“) ir „Mūsų gyvenimo dienos“ (angl. „Days of our lives“). Tačiau šis žmogus gali pasirodyti kažkur matytas ir bus sunku prisiminti, kur būtent. I. Mustafa – vienas pagrindinių ikoniškosios „Old Spice“ reklamos aktorių. Būtent dėl šių reklamų aktorius dar žinomas kaip „vyras, kuriuo galėtų kvepėti tavo vyras“ (angl. The man your man could smell like). Antroji filmo „Tas“ dalis jam – kol kas didžiausias projektas aktoriaus karjeroje.

Filmas bus paremtas antrąja knygos dalimi. Joje Maikas, vienintelis iš draugų būrio, lieka Derio miestelyje ir tampa bibliotekininku. Dar būdami vaikai, jie visi prisiekė, jog grįš į miestelį, jeigu vėl pasirodys piktasis klounas. Deja, šį pažadą teks įvykdyti…

Planuojama, jog filmas psirodys 2019-aisiais.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles