2020 m. išleidžiamas „Bobo užkandinės“ filmas

2020 m. išleidžiamas „Bobo užkandinės“ filmas

Jau greitu metu būsime nukelti į riebųjį „Bobo užkandinės“ (angl. „Bob’s Burgers“) pasaulį ir ne bet kur, o kino teatruose. Ir kas gi to nenorėtų? Kaip paaiškėjo, „Disney“ laikosi savo užsibrėžto grafiko ir dar 2017 m. pažadėtą filmą planuoja išleisti jau 2020 m. liepos 17 d.

2017 m. buvo pranešama, kad „Bobo užkandinė“ kada nors atsidurs didžiuosiuose kino ekranuose, tačiau po to, kai „Disney“ įsigijo „Fox“, apie tariamus filmus nebuvo daug informacijos. Ir nors dabar apie šį įvykį naujienų taip pat nėra gausu, tačiau galime būti užtikrinti, kad animacinis filmas „Bobo užkandinė“ kino teatrus pasieks jau šiemet! 2017 m. serialo kūrėjas Lorenas Bouchardas džiaugėsi, kad šio kultinio serialo personažus galės parodyti ir didžiuosiuose kino ekranuose, tačiau taip pat teigė, kad tai bus nemažas išbandymas filmo kūrėjams. „Suprantama, kad turėsime paliesti kiekvieną šio serialo gerbėjo kertelę, tačiau negalime pamiršti ir tų, kurie niekada taip ir nematė originalaus serialo. Todėl teks nemažai padirbėti,“ – teigė serialo autorius L. Bouchardas. Animacinio filmo kūrėjas taip pat pridūrė, kad teks susidurti ir su kinematografiniais išbandymais ir išpildyti tiek spalvų, tiek garso reikalavimus, tačiau viską padaryti taip, kad būtų tinkamai perteiktas ir riebus Bobo pasaulis. Visgi, svarbiausia užduotimi L. Bouchardas įvardijo galimybę serialo personažus perkelti į epinį nuotykį, kuris taptų geriausiu visų laikų animaciniu filmu.

Taigi atrodo, kad „Fox“ prisiminė pažadą, kurį jie davė dar 2017 m. Tačiau tai, kad „Bobo užkandinė“ keliasi į kino ekranus, dar nereiškia, kad linksmasis Belčerių šeimynėlės gyvenimas nebebus rodomas kaip animacinis serialas. Šiuo metu jis skaičiuoja jau 10-ąjį sezoną ir reikia tikėtis, kad naujuoju filmu tik pritrauks dar didesnį gerbėjų ratą.

O tiems, kuriems apie šį, jau kultiniu tapusį, serialą dar neteko girdėti – trumpas siužetas. Serialas sutelktas į Belčerių šeimą – tėvus Bobą ir Lindą, bei jų vaikus Tiną, Džiną ir Luizą, kurie valdo mėsainių restoraną Vandenyno prospekte bevardžiame pajūrio mieste. Nepaisant to, kad Bobas dievina savo mėsainius ir į juos sudeda visą savo meilę, verslas sekasi sunkiai, o šeimos pagalba ne visada suveikia taip, kaip turėtų. Seriale gausu šmaikščių dialogų, keisčiausių veikėjų ir istorijos vingių, kurie neleidžia nuobodžiauti, o kaip tik padės linksmai praleisti laiką su kurioziška Belčerių šeima ir visa pajūrio bendruomene.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles