„Tvin Pykso miestelio“ gyventojų skaičius vis dar 51,201

Kadangi naujausiame „Tvin Pykso miestelio“ (angl. „Twin Peaks“) sezone visą aktorių kolektyvą sudarys 217 žmonių ir atsiras nemažai naujų personažų, iškyla klausimas, ar paties miestelio gyventojų skaičius irgi bus pasikeitęs?

Panašu, jog ne. Prieš porą dienų išleistame serialo anonse, kuris pavadintas „Sugrįžimas“ (angl. „The Return“) šmėsteli keletas būsimo serialo vaizdų. Viename iš jų yra parodomas miestelio pakelės ženklas, skelbiantis, jog gyventojų skaičius yra toks pat, kaip ir 1990 metais – 51,201 gyventojai. Kitame epizode išvystame aktorių Kyle’ą MacLachlaną, visiems geriau žinomą, kaip FTB agentą Dale’ą Cooperį. Panašu, kad K.MacLachlano genai yra puikūs, nes 57-erių metų aktoriaus išvaizda atrodo beveik nepasikeitusi.

Praeita savaitė visiems „Tvin Pykso miestelio“ gerbėjams buvo tikrai fantastiška. JAV kabelinės televizijos tinklas „Showtime“ pagaliau paskelbė premjeros datą bei suorganizavo trumpą susitikimą su serialo režisieriumi Davidu Lynchu. Sutitikimo metu režisierius atviravo: „Aš į šį serialą žvelgiu kaip į filmą. Filmo pojūtį patirs ir žiūrovai, tik jis bus padalintas į dalis.  Visa serialo kūryba buvo tikrai džiaugsminga patirtis“.

Televizijos „Showtime“ vadovas Davidas Nevinsas, 18 valandų trukmės serialo atgimimą apibūdino kaip „Davido Lyncho sukurtą narkotiką“. Kaip buvo skelbta ankščiau, pirmasis dviejų valandų trukmės epizodas pasirodys gegužės 21-ąją, sekmadienį. Taigi, visiems kas nori prisiminti apie ką šis serialas, ar peržiūrėti paskutinį epizodą, kuriame galbūt „užstrigo“, laiko tą padaryti iki premjeros datos dar yra pakankamai.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles