Pirmoji nuotrauka iš „Tas: antroji dalis“ filmavimo aikštelės

Pirmoji nuotrauka iš „Tas: antroji dalis“ filmavimo aikštelės

Praėjusiais metais pasirodęs filmo „Tas“ (angl. „It“) perdirbinys sulaukė pasaulinės sėkmės. Klasikinė siaubo istorija pagal Steveno Kingo romaną „Tas“ pastatyta iš naujo ir sužavėjo ne vien siaubo filmų gerbėjus. Gausybė fanų visame pasaulyje laukia istorijos tęsinio.

Pagrindiniai pirmojo filmo personažai – vaikai, dar vadinami „Nevykėlių klubu“. Pirmojo filmo pabaigoje jie įveikė savo baimes ir nugalėjo klouno pavidalo paties blogio įsikūnijimą. Antrosios filmo dalies veiksmas vyks jau po 27-erių metų ir pirmojo filmo vaikai jau bus suaugę. Nesunku atspėti, jog vėl pasirodys Tas ir ims terorizuoti miestelio gyventojus.

Ką tik socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė pirmoji demoniškojo klouno nuotrauka iš filmavimo aikštelės. Gali būti, jog nuotraukoje matoma ikoniška istorijos scena iš knygos. Matome klouną sėdintį ant Paulo Bunyano (amerikiečių folkloro herojaus medkirčio) pečių. Knygoje vienas iš „Nevykėlių klubo“ vaikų, Ričis, su klounu susiduria už miestelio ribų būtent prie šios statulos. Tas užvaldo statulą ir puola Ričį. Ši scena ypač įsimintina, nes knygoje minima statula Meino valstijoje yra reali ir išgarsėjo būtent dėl Stepheno Kingo knygos. Scena labai šiurpi ir dėl to, jog amerikiečių folklore medkirtys milžinas Paulas Bunyanas populiarus ir mėgiamas, dažnas pasakų vaikams herojus.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles