Susituokė „Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie

Susituokė „Sostų karų“ žvaigždės Kitas Haringtonas ir Rose Leslie

Šios vestuvės vadinamos „Antrosiomis karališkomis vestuvėmis“, po neseniai susituokusių princo Hario ir Megan Markle. Šeštadienį susituokė aktoriai Rose Leslie ir Kitas Haringtonas. Tuoktuvės vyko Aberdenšyre, Škotijoje.

Cristopheris Catesby’is „Kitas“ Haringtonas gimė Londone, čia baigė „Karališkąją dramos ir kalbos mokyklą“. Pradėjo vaidinti teatre, o 2011-aisiais gavo vaidmenį seriale „Sostų karai“. Taip pat vaidino seriale „Parakas“ (angl. „Gunpowder“), kuriame įkūnijo Robertą Catesby – 1605-ųjų „Parako sąmokslo“ prieš karalių Džeimsą I-ąjį dalyvį. Įdomu tai, kad aktorius yra tiesioginis Roberto Catesby’io palikuonis. K. Haringtonas pasirodys filme „Džono F. Donovano gyvenimas ir mirtis“ , kuriame vaidins ir Natalie Portman. Jo vaidmuo kultiniame seriale „Sostų karai“ buvo nominuotas Emmy apdovanojimui.

Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie gimė kilmingoje šeimoje Škotijoje ir augo Likleihedo pilyje. Pilis šeimai priklauso nuo XV amžiaus. Baigė menų bakalauro studijas, pirmiausia dirbo radijuje, vėliau suvaidino TV filme „Naujas miestas“ (angl. „New Town“). Už šį vaidmenį apdovanota škotiškuoju BAFTA prizu. Tarptautinės šlovės susilaukė dėl vaidmens pirmajame BBC serialo „Dauntono abatija“ (angl. „Downton Abbey“). „Sostų karuose“ R. Leslie pasirodė 2012-aisiais – antrajame serialo sezone.

Pora susipažino „Sostų karų“ filmavimo aikštelėje ir draugavo penkerius metus, kelerius metus jiems tai pavyko nuslėpti nuo žiniasklaidos, o apie sužadėtuves paskelbė 2017-aisiais. Ceremonija vyko R. Leslie šeimos pilyje, Škotijoje. Vestuvėse taip pat dalyvavo „Sostų karų“ aktoriai Peteris Dinklage‘as, Sophie Turner, Maisie Williams ir Emilia Clarke.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles