Kūdikis su kostiumu arba pirmasis „Kūdikis bosas“ anonsas

Kūdikis su kostiumu arba pirmasis „Kūdikis bosas“ anonsas

Kino studija „DreamWorks Animation“ niekada nesikuklino pristatyti naujas idėjas. Ir viena tokių dabar tampa naujojo jų animacinio filmas „Kūdikis bosas“ (angl. „Boss Baby“), kuriame matysime čiulptuku apsiginklavusį kostiumuotį. Na, o dabar studija paviešino ir pirmąjį filmo anonsą.

Pirma mintis, šaunanti į galvą pamačius pavadinimą ir anonsą – „genijai“. Ne iš pačios geriausios pusės. Tiesą sakant sunku suprasti, kokios mintys turėjo suktis ir kokie pokalbiai turėjo vykti studijos scenarijų tvirtinimo kambaryje. „Tai, turiu tokią idėją. Yra kūdikis ir jis su kostiumu. Ir tipo, jis kalba, bet tipo, nekalba. Ir tik vyresnis vaikas tą žino, bet tėvai galvoja, kad jis pavydi. Nors iš tikro, kūdikis yra kietas ir jis kalba kaip Alecas Baldwinas“. Trumpa tyla. „MES JAMAM JĄ ŠIĄ IDĖJĄ“.

Nežinia,  ar taip vyko iš tikro, bet greičiausiai tiesa nėra labai toli. Kita vertus, peržiūrėjus anonsą norisi labai kreivai žiūrėti ir į patį filmą. Iš kitos pusės, gal tai bus absurdiškai juokingas filmas, kuriame pagrindinis akcentas ir bus tas kūdikis su kostiumu, kalbantis kaip Alecas Baldwinas. Tiesa, mes vargšai lietuviai vargiai išgirsim tą puikų originalų įgarsinimą ir teks tenkintis kokiu… Bružu. Tai nereiškia nieko blogo, toli gražu, bet įgarsinimas už keletą milijonų ir specifinis, grynai personažui pritaikytas balsas toli gražu neatitinka to, ką mes girdime savo kinuose.

Kalbant apie filmo istoriją, jau galima ją įsivaizduoti. Buvo tobula šeima – mama, tėtis ir vaikas. Ir tada atsiranda mažasis broliukas. Vyresnėlis ima pavydėti dėmesio, randa vis prie ko prisikabint, o tėvai tiesiog nuleidžia tai pavydui. Nors tas kūdikis iš tiesų yra tikras sukčiuvienė ir ras būdą kaip tuos tėvus apknist. Kad ir kaip ten bebūtų, man įdomu – kaip bus paaiškintas tas kostiumuotas vaikas. Kostiumas, jei konkrečiau. Gal ankstyva tėvų silpnaprotyste?

Pagrindinius veikėjus filme įgarsino Steve‘as Buscemis, Jimmy‘is Kimmelis, Lisa Kudrow, Milesas Bakshis ir kiti. Kino teatrus šis filmas turėtų pasiekti kitų metų kovo 31 dieną.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles