Christianas Bale’as nebevaidins Steve’o Jobso

Christianas Bale’as nebevaidins Steve’o Jobso

Kino studijos „Sony“ kuruojamas biografinis projektas apie „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą dar kartą prarado savo pagrindinio vaidmens atlikėją. Po patvirtinimo ir jau rimtų kalbų apie būsimą vaidmenį, aktorius Christianas Bale‘as taip pat atsisakė kurti vaidmenį projekte.

Studijai „Sony“ su šiuo projektu iš tiesų nesiseka. Anksčiau filme, kuriam scenarijų parašė Aaronas Sorkinas, pagrindinį vaidmenį turėjo atlikti Leonardo DiCaprio, tačiau paskutinę sekundę aktorius atsisakė vaidmens. Sunkumų taip pat kilo ir dėl režisieriaus. Studijos atstovai labai ilgai ieškojo, kas galėtų režisuoti juostą ir kurį laiką apie šį darbą buvo kalbėjęs Davidas Fincheris, kurio paskutinysis darbas „Dingusi“ (angl. „Gone Girl“) vis dar rodomas kinuose. Tačiau ir jis atsisakė šio projekto. Galiausiai režisieriaus kėdė atiteko Danny‘ui Boyle‘ui, kuris, kol kas, yra pastoviausias projekto dalyvis.

Iš projekto pasitraukus Leonardo DiCaprio, dabartinis režisierius staigiai kreipėsi į Christianą Bale‘ą, kuris buvo pirmasis Davido Fincherio pasirinkimas. Dar prieš savaitę Aaronas Sorkinas patvirtino, kad aktorius atliks pagrindinį vaidmenį juostoje, suvaidins Steve’ą Jobsą ir buvo garantuotas atlikto vaidmens puikumu. Deja, aktorius taip negalvojo ir taip pat paliko projektą.

Kalbėdamas su portalu „The Hollywood Reporter“ aktorius pripažino, kad persigalvojo dėl rolės. „Po ilgų apmąstymų ir skirtingų jausmų nusprendžiau atsisakyti vaidmens. Manau, šiam vaidmeniui aš netikčiau“, – teigė Ch. Bale‘as.

Pats filmo scenaristas Aaronas Sorkinas duodamas interviu sakė, jog šis filmas yra išties sudėtingas. „Aktoriui filme reikės kalbėti tiek daug, kiek kituose projektuose netenka per tris filmus“, – pasakojo A. Sorkinas. Filme bus pasakojami trys skirtingi laikotarpiai – Macintosho išleidimas, NeXT ir iPodo sukūrimas ir pristatymas.

Kol kas neaišku, kas galėtų pakeisti išties talentingą Christianą Bale‘ą, tačiau anksčiau buvo paskelbti dar keli variantai – Bradley‘is Cooperis, Mattas Damonas ir Benas Affleckas. Yra tikimybė, kad kažkuris iš šių aktorių prisijungs prie projekto.

Kaip tik šiuo metu vyksta derybos ir dėl antraplanio vaidmens filme apie Steve‘ą Jobsą. Steve‘ą Wozniaką, įmonės bendrakūrėją, turėtų vaidinti komikas Sethas Rogenas. Apie jo oficialų įsitraukimą dar nepranešama, bet žinios turėtų pasitvirtinti jau labai greitai.

Tuo tarpu aktorius Ch. Bale’as jau greitai pasirodys kino ekranuose Ridley’io Scotto Biblijos motyvais paremtame istoriniame epe „Egzodas: Dievai ir karaliai“ (angl. „Exodus: Gods and Kings“). Filmo premjera – gruodžio 12 dieną.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles