Pirmasis filmas apie rokenrolo karalienę Tiną Turner

Pirmasis filmas apie rokenrolo karalienę Tiną Turner

Audringas, kaip ir pats rokenrolas, Tinos Turner gyvenimas bus pasakojamas naujame hibridiniame vaidybiniame – dokumentiniame filme. Tai pirmas tokio tipo filmas apie vieną garsiausių visų laikų atlikėjų.

Tina Turner (tikrasis vardas Anna Mae Bullock) – viena sėkmingiausių roko, R&B atlikėjų per visą muzikos istoriją. Per savo muzikinę karjerą yra laimėjusi aštuonis Grammy apdovanojimus. 1986 m. Tina Turner buvo įamžinta Holivudo Žvaigždžių alėjoje, o 1991 įtraukta į „Rock and Roll žvaigždžių muziejų“. 2000 metais atlikėja oficialiai atsisveikino su didžiąja scena. 2008 m. Turner po aštuonerių metų pertraukos surengė pasaulinį turą „Tina!: 50th Anniversary Tour“.

Filmą statys  Dan’as Lindsay ir TJ Martin’as – Emmy apdovanoto „LA 92“ bei  Oskaru įvertinto „Nenugalėti“ (angl. „Undefeated“) kūrėjai. Vienas iš būsimo filmo prodiuserių – Tinos Turner sutuoktinis Erwin’as  Bach’as. Kartu su kita būsimo filmo prodiusere Tali Pelman Bach’as praėjusį mėnesį Londone pristatė ir miuziklą „Tiną Turner “ (angl. „Tina Turner the Musical“).  Planuojama, jog vaidins ir pati atlikėja, draugai bei bendradarbiai. Projektas šiuo metu pristatomas Kanų filmų turguje „Marché du Film“. Filmavimas pradedamas jau šiemet.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles