„2048: Nėra kur bėgti“ – antrasis filmo „Blade Runner 2049“ trumpametražis filmas

„2048: Nėra kur bėgti“ – antrasis filmo „Blade Runner 2049“ trumpametražis filmas

35 metus lauktas tęsinys „Blade Runner 2049“ kino teatrus pasieks jau po poros savaičių ir visi gerbėjai yra kryptingai ruošiami filmo debiutui. Šį kartą filmo kūrėjai pristato antrąjį iš trijų trumpametražį filmą, parodantį trumpus epizodus ir įvykius, nutikusius 2048 metais.

Klipas pavadinimu „2048: Nėra kur bėgti“ suteikia šansą artimiau susipažinti su Dave‘o Bautistos vaidinamu personažu Saperiu. Iš pirmo žvilgsnio kiek paslaptingas ir ramaus būdo Saperis gyvena savo eilinės dienos ritmu, tamsiame ir niūriame ateities Los Andžele. Susiklosčius įtemptai situacijai jis nusprendžia apsaugoti motiną su vaiku ir įsivelia į muštynes. Tuomet tampa aišku, jog Saperis iš tiesų yra replikantas ir dėl savo žiauraus elgesio jis iškart krenta aplinkiniams į akis.

Kaip ir pirmąjį trumpametražį filmą, taip ir šį, sukūrė Ridley Scotto sūnus Lukas Scottas. Panašu, kad artimiausių savaičių bėgyje išvysime ir paskutinį – trečiąjį klipą, pristatantį garsiosios fantastinės juostos „Blade Runner“ tęsinį.

Visiems nekantriai laukiantiems tik noriu priminti, kad „Blade Runner 2049“ kino teatruose pasirodys jau greitai – spalio 6 dieną.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles