„Įspėjantis pranešimas“ gali susilaukti tęsinio televizijoje

„Įspėjantis pranešimas“ gali susilaukti tęsinio televizijoje

2002 metais sukurtas filmas „Įspėjantis pranešimas“ (angl. „Minority Report“) pagaliau gali susilaukti tęsinio, tik šį kartą – mažajame ekrane. JAV televizijos kanalas „Fox“ paskelbė, kad dėl serialo pilotinės serijos kūrimo sudarė sutartį su kompanija „20th Century Fox“. Serialą kurti ėmėsi šiais metais pasirodžiusio filmo „Godzila“ scenaristas Maxas Borensteinas. Prie jo kūrimo taip pat prisidės „Amblin“ ir „Paramount“ studijos.

Tuo pačiu pavadinimu kaip ir filmas pavadintas serialas pasakos apie įvykius, vykstančius praėjus dešimčiai metų po originaliajame filme rodyto laikotarpio. Serialo veiksmas suksis apie tai, kaip vienas iš specialiojo policijos dalinio aiškiaregių bando gyventi kitiems žmonėms įprastą gyvenimą, tačiau niekaip negali atsikratyti jį vis persekiojančių ateities vaizdinių. Jis susitinka detektyvę, kuri kenčia dėl savo praeities negandų, ir ji gali tapti vieninteliu žmogumi, galinčiu suteikti prasmę aiškiaregio sugebėjimams. Skirtingai nuo filmo, pagrindine serialo veikėja turėtų tapti moteris.

Primename, kad 2002-ųjų metų filmas „Įspėjantis pranešimas“ susilaukė didžiulio pasisekimo ir kritikų, ir žiūrovų tarpe. Režisuotas Steveno Spielbergo, pasaulinėje rinkoje filmas uždirbo daugiau nei 350 milijonų dolerių. Pagrindinėje palūžusio pareigūno rolėje 2054-aisiais metais vykstančioje juostoje vaidino Tomas Cruise‘as, o tarp antro plano aktorių buvo tokios žvaigždės kaip Colinas Farrellas bei Maxas von Sydow.

Apie tai, kaip glaudžiai serialas bus susijęs su filmu ir kada yra numatoma jo premjera, nepranešama. „Fox“ kanalas žiūrovų tarpe yra pasižymėjęs kaip nesuteikiantis daug progų mokslinės fantastikos serialams, tad gali atsitikti ir taip, kad serialas neišvys dienos šviesos.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles