2020 m. „Sony“ planuoja išleisti net du „Žmogaus voro“ visatos filmus

2020 m. „Sony“ planuoja išleisti net du „Žmogaus voro“ visatos filmus

Kino kompanija „Sony Pictures“ pasirinko dvi puikias 2020 m. datas iš „Marvel“ filmų pyrago „Žmogaus voro“ (angl. „Spider-Man“) visatos filmams. Kol kas oficialaus pavadinimo dar neturintis „Sony“ ir „Marvel“ projektas kino teatruose pasirodyti turėtų 2020 m. liepos 10 d., o šios juostos tęsinys – tų pačių metų spalio 2 d.

Nors kino studijos pranešime nebuvo pateikta jokios specifinės informacijos apie būsimus projektus, greičiausiai liepos mėnesio projektas bus filmas „Morbius“, kuriame vaidins Jaredas Leto. Šis vaikėjas – tai dar vienas „Žmogaus voro“ istorijos antagonistas, kuris būsimame filme bus prižiūrimas filmo „Nesaugus prieglobstis“ (angl. „Safe House“) režisieriaus Danielio Espinosa’os. Veikėjas Morbijus pirmą kartą pasirodo 1971 m. komikse „Nuostabusis žmogus voras“ (angl. „The Amazing Spider-Man“) kaip mokslininkas, kuris siekia išgydyti kraujo ligą. Viskas įvyksta kitaip, nei buvo planuota, ir daktaras įgyja vampyriškų bruožų bei nenumaldomą kraujo troškimą.

Šis projektas turėtų atkeliauti su didžiulėmis viltimis, atsižvelgiant į tai, koks sėkmingas buvo kito „Žmogaus voro“ istorijos blogiuko Venomo filmas. Kalbant apie „Venomo“ (angl. „Venom“) filmą, antroji studijos paskelbta data greičiausiai skirta antrajai „Venomo“ daliai, kurioje ir vėl turėtumėme išvysti aktorių Tomą Hardy kaip šiurkštų žurnalistą, kuris savo kūną dalijasi su ateiviu, siekiančiu užgrobti pasaulį.

„Sony“ pirmąjį Venomo filmą, režisuotą Rubeno Fleischerio, išleido tuo pačiu laikotarpiu, kuriuo planuojama ir antroji dalis. Kol kas filmas „Venomas“ JAV uždirbo daugiau nei 210 milijonų dolerių, o pasauliniu mastu – daugiau nei 780 milijonų dolerių.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles